Изборник Затворити

OРГАНИЗАЦИЈА

Поштовани,

Са посебним задовољством желимо да Вас обавестимо да Јапанска организација за спољну трговину (JETRO) организује пословну мисију у Новом Саду заједно са Факултетом техничких наука Универзитета у Новом Саду, Научно-технолошким парком Нови Сад и Истраживачко – развојним институтом за вештачку интелигенцију Србије.

Делегација од преко 100 јапанских компанија посетиће 18. октобра 2024. године у 11:45 часова Научно-технолошки парк Нови Сад, где ће бити организована презентација инвестиционог окружења и стартап екостистема у Новом Саду. Након презентације биће уприличен коктел. Поред Научно-технолошког парка истог дана биће организоване посете компанијма Nidec i Schneider Electric.

Престижне јапанске компаније које ће посетити Нови Сад долазе из разноврсних сектора, укључујући производњу, трговину, грађевинарство, информационе технологије, као и из области хране, заштите животне средине, финансија и других делатности.

Ова радна посета је најава и припрема за организацију другог Форума индустрије и академије – ФТН ФОРУМ 2, који партнерски организују Факултет техничких наука, Научно – технолошки парк Нови Сад и Истраживачко – развојни институт за вештачку интелигенцију Србије, уз подршку амбасаде Јапана у Републици Србији.

У нади да ћете подржати организацију овог значајног догађаја, а Вашим доласком увеличати његову реализацију, срдачно Вас поздрављамо и молимо Вас да потврдите своје присуство до 15. октобра 2024. године на e-mail: ftn.forum@uns.ac.rs.